Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The Expanse (801203) - MOLOKAY C.F. (1366751) » 496351554: T44/R2

Copa 496351554 Información oficial sobre el partido 496351554 en Hattrick

13.08.2014 12:00:00
Copa: Temporada 44 / Ronda 2

Paracetamol 500 Alineación oficial del equipo 'Paracetamol 500' en el partido 4 - 5 Pottens Alineación oficial del equipo 'Pottens' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Paracetamol 500 Alineación oficial del equipo 'Paracetamol 500' en el partido 1 - 2 Pottens Alineación oficial del equipo 'Pottens' en el partido
Tiene bastante suerte 1.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,1 % 5,3 % 74,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Paracetamol 500

Goles Goles

  • 185 Minuto 8 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Paracetamol van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Reinaldo Bretal va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 17 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Paracetamol pel centre va donar un gran resultat: el gol de Pablo Lauria va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Paracetamol va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Nafarroa Ramírez, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jaunutis Marenas.
  • 512 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Jaunutis Marenas de Paracetamol per doble groga al minut 84.
  • 511 Minuto 105 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Elis Enarvi de Paracetamol es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 18 (Tirita): Era el minut 18 quan després d'una dura entrada, el jugador Lucas Morel de Paracetamol s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 090 Minuto 72 (Tirita): Al minut 72, Pablo Romero Gálvez de Paracetamol es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Pablo Romero Gálvez de Paracetamol va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Afshar Douki va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 3.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Reinaldo Bretal de Paracetamol va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 4.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Juan Cacera anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 4 per a Paracetamol.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Paracetamol Joža Meznarič, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Alessandro Fabrizio. El marcador continuava 4 - 5.

Pottens

Goles Goles

  • 154 Minuto 68 (Gol de penalti): POT va reduir les diferències al marcador en anotar el 2 - 1 mitjançant un llançament de penal col·locat al pal dret per part de Germán Bañueta.
  • 161 Minuto 81 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Pál Köles que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 24 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en 詹 (Zhan) 纬利 (Weili) amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 252 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): POT va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 36 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 253 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): En Lucas Morel va fer una estirada espectacular al minut 38, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Loïc Wihler.
  • 261 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Loïc Wihler va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Germán Bañueta de POT, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Lucas Morel en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de POT, 詹 (Zhan) 纬利 (Weili), es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 4 al marcador.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Loïc Wihler, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Lucas Morel va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de POT i 3 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de POT Honório Canada no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Lucas Morel es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 5.