Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC mmabi (1369892) - Atascaburrras FC (1338386) » 496351443: T44/R2

Copa 496351443 Información oficial sobre el partido 496351443 en Hattrick

13.08.2014 12:00:00
Copa: Temporada 44 / Ronda 2

San Roque Cadiz Alineación oficial del equipo 'San Roque Cadiz' en el partido 6 - 5 Bambie's People C.F. Alineación oficial del equipo 'Bambie's People C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
San Roque Cadiz Alineación oficial del equipo 'San Roque Cadiz' en el partido 0 - 2 Bambie's People C.F. Alineación oficial del equipo 'Bambie's People C.F.' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 0.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

San Roque Cadiz

Goles Goles

  • 143 Minuto 20 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Roque eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 20, Adriano Maffoni va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 1.
  • 141 Minuto 75 (Gol de contra por el centro): El Roque era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Fortunato Aguasanta va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 2 pujava al marcador.
  • 141 Minuto 105 (Gol de contra por el centro): Fabían Fernández va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Roque, al minut 105. El marcador va canviar a 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Després de 31 minuts, Philippe Audran va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 242 Minuto 51 (Ocasión de contra por la izquierda): Roque van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 51, però el xut de Philip Tornøe des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 102 (Ocasión de contra por la izquierda): El Roque va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 102, però en Iván Cairoli va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Iván Cairoli de Roque és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 4 - 3.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Philip Tornøe de Roque anava molt fort i col·locat però Jordan 'Araña Roja' Grech no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 4.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): Philippe Audran, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Jordan 'Araña Roja' Grech va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Roque i 4 - 4 al marcador.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Roque Adriano Maffoni va intentar enganyar Jordan 'Araña Roja' Grech amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 5.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de Roque, Nissan Hamami, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 5 al marcador.
  • 059 Minuto 135 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Roque Fabían Fernández va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 055 Minuto 138 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Sebastián Guillermo Ana de Roque va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 6 - 5.

Bambie's People C.F.

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): Al minut 8 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Aidan Johnson que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 30, quan Aureliano Ramani va posar els visitants Bambies per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 173 Minuto 92 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Joaquín Añazco va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Jesús Jarabo de Bambies va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 9 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Cirilio Riaño, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Cirilio Riaño va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Després de 74 minuts, Liucius Kielius va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Mario Nuvoli va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 280 Minuto 101 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 101 per Aidan Johnson va anar a parar a la creueta.
  • 283 Minuto 104 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Cirilio Riaño al minut 104, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Jordan 'Araña Roja' Grech de Bambies, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Mario Nuvoli en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 4.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Aidan Johnson de Bambies va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 4.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Kasper Haś anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 5 per a Bambies.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Bambies, Jesús Jarabo, col·locà la pilota just a les mans d'en Mario Nuvoli. El marcador: 4 - 5.
  • 058 Minuto 134 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Liucius Kielius de Bambies va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 137 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Aureliano Ramani va xutar fora per a Bambies, el marcador es va quedar igual: 5 - 5, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 139 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Bambies Cirilio Riaño, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Mario Nuvoli. El marcador continuava 6 - 5.