Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rapid rapid (1595286) - Herrera.C.F. (800938) » 496351421: T44/R2

Copa 496351421 Información oficial sobre el partido 496351421 en Hattrick

13.08.2014 12:00:00
Copa: Temporada 44 / Ronda 2

Real Aguilón CF Alineación oficial del equipo 'Real Aguilón CF' en el partido 0 - 7 Lightstorm m9 Alineación oficial del equipo 'Lightstorm m9' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Real Aguilón CF Alineación oficial del equipo 'Real Aguilón CF' en el partido 0 - 9 Lightstorm m9 Alineación oficial del equipo 'Lightstorm m9' en el partido
Tiene un resultado normal 0.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Aguilón CF

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Aguilón va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 54 que Alberto Stabellini no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 200 Minuto 79 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 79 amb una falta ben llançada per en Felipe Imperial, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): Després de 36 minuts jugats, Guillermo García-Barberena es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir David Little.
  • 095 Minuto 40 (Lesión): Raúl Troya Lopez-Sor no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Óscar Carpintero.
  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): En Osman Oruk ocupà el lloc d'en Eulogi Collderram al 78 minuts, dos minuts després que el jugador de Aguilón quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Lightstorm m9

Goles Goles

  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): Amb 20 minuts jugats, Ottokar Loomus de Lightstorm va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 32 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Lightstorm. A fi d'aconseguir el 0 - 2, van tocar-la en curt per tal que Vilberts Āpsis xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 118 Minuto 60 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 60, el Lightstorm va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Felix Skugar, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 3.
  • 183 Minuto 63 (Gol por la derecha): Vilberts Āpsis va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 4 per als visitants.
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Dino Lemac de Lightstorm va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 5 al minut 64. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Vilberts Āpsis de Lightstorm l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 6 al minut 74 de partit.
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Lightstorm van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Roope Jyrkkä va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 7 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Lightstorm quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Felix Skugar va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ottokar Loomus.