Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F. BOKERON (1434216) - The Packets F.C (47674) » 496351202: T44/R2

Copa 496351202 Información oficial sobre el partido 496351202 en Hattrick

13.08.2014 12:00:00
Copa: Temporada 44 / Ronda 2

C.F. BOKERON Alineación oficial del equipo 'C.F. BOKERON' en el partido 1 - 2 LupasHospi Alineación oficial del equipo 'LupasHospi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.F. BOKERON Alineación oficial del equipo 'C.F. BOKERON' en el partido 3 - 0 LupasHospi Alineación oficial del equipo 'LupasHospi' en el partido
Tiene mala suerte 2.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. BOKERON

Goles Goles

  • 113 Minuto 79 (Gol por la derecha): Al minut 79, BOKERON aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Czesław Niedzielski va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Al minut 21, Czesław Niedzielski arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 211 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39, Nikodem Miernik quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 219 Minuto 68 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Alessio Telese va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Paolo Segreto, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 212 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78, Ilkka Yli-Sirniö va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, Ilkka Yli-Sirniö de BOKERON va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

LupasHospi

Goles Goles

  • 186 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de LupasHospi va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Rolf Dyrbeck, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 0 - 1.
  • 140 Minuto 86 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de LupasHospi el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Makary Aksamitowski va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 60 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de LupasHospi van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Rafa Gorostazu va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Niklas Ranborn de LupasHospi es va emportar una amonestació al minut 82 per provocar un rival.