Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Salamanca Riders (1369412) - Alemeria FC (120785) » 496350824: T44/R2

Copa 496350824 Información oficial sobre el partido 496350824 en Hattrick

13.08.2014 12:00:00
Copa: Temporada 44 / Ronda 2

Salamanca Riders Alineación oficial del equipo 'Salamanca Riders' en el partido 1 - 4 Real Slayer C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Slayer C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Salamanca Riders Alineación oficial del equipo 'Salamanca Riders' en el partido 2 - 3 Real Slayer C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Slayer C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,2 % 6,6 % 72,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Salamanca Riders

Goles Goles

  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Andrés Felipe Pedreros, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Salamanca se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 30.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 25 per blocar una centrada d'en Fernando Gallardo va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Salamanca.
  • 230 Minuto 32 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Jordi Bursuk, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 200 Minuto 63 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 63 amb una falta ben llançada per en Jordi Bursuk, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 28 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Pedro Segón, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Real Slayer C.F.

Goles Goles

  • 163 Minuto 33 (Gol por la derecha): Al minut 33 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Moritz Dettelmann que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 173 Minuto 35 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 35, quan Felipe Vázquez va posar els visitants Slayer per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 183 Minuto 53 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 53, Slayer va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Claudio Azaña.
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Kakhaber Shubladze, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Claudio Azaña que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): Slayer va fer una substitució al minut 81. Ignacio Jubitero va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Euloxio Bocixa.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 14 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Julio Vaquero probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.