Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

una grande y morcillona (794902) - Reino del Caos C.F. (1593085) » 496350748: T44/R2

Copa 496350748 Información oficial sobre el partido 496350748 en Hattrick

13.08.2014 12:00:00
Copa: Temporada 44 / Ronda 2

Uskartze F.C Alineación oficial del equipo 'Uskartze F.C' en el partido 4 - 5 Reino del Caos C.F. Alineación oficial del equipo 'Reino del Caos C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Uskartze F.C Alineación oficial del equipo 'Uskartze F.C' en el partido 2 - 0 Reino del Caos C.F. Alineación oficial del equipo 'Reino del Caos C.F.' en el partido
Tiene suerte 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Uskartze F.C

Goles Goles

  • 111 Minuto 62 (Gol por el centro): Rafa Gassiot s'emportà una gran ovació del públic local al minut 62, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 75 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Rafa Gassiot, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Uskartze se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 75.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Pedro Remón del Uskartze ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 213 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Luis Francisco Valdeón de Uskartze va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 32, però no va estar gaire encertat.
  • 234 Minuto 82 (Ocasión de penalti): Al minut 82 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Luis Francisco Valdeón, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 232 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Iasonas Soupas al minut 88 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Pedro Remón va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 221 Minuto 93 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Rafa Gassiot va estar a punt d'acabar en gol al minut 93, però el porter visitant Iasonas Soupas va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 220 Minuto 103 (Ocasión de falta): En Luis Francisco Valdeón es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 222 Minuto 106 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 106 per blocar una centrada d'en Intxixu Liziaga va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Uskartze.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Intxixu Liziaga de Uskartze va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Sergio Muro Nájera de Uskartze va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Uskartze Rafa Gassiot no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Iasonas Soupas es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Joan Carles Cervera xutant per a Uskartze va fer anar la pilota just on la volia, però Iasonas Soupas, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Óscar Hoyos va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Uskartze Pedro Remón, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Iasonas Soupas. El marcador continuava 4 - 5.

Reino del Caos C.F.

Goles Goles

  • 142 Minuto 21 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 21 minuts quan Garshasp Teymouri va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 1 per a Reino.
  • 142 Minuto 89 (Gol de contra por la izquierda): En Angelo De Nunzio va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 87 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Reino a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Alessandro Serio va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 240 Minuto 104 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Reino van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 104 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Angelo De Nunzio, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Angelo De Nunzio es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 87 (Lesión grave): Després de 87 minuts, Reino va veure com el seu jugador Dennis Elrick havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Viljo Onjukka entraria per ocupar el seu lloc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Angelo De Nunzio de Reino, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Isidoro De Castro en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Harry Geerinck anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 4 per a Reino.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Reino, Iasonas Soupas, col·locà la pilota just a les mans d'en Isidoro De Castro. El marcador: 3 - 4.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de Reino Flávio Pereira Mendes no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Isidoro De Castro es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 5.