Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pomelitos kivis (1431668) - Cultural Leonessa (1420449) » 496350110: T44/R2

Copa 496350110 Información oficial sobre el partido 496350110 en Hattrick

13.08.2014 12:00:00
Copa: Temporada 44 / Ronda 2

Atletico Holofernes Alineación oficial del equipo 'Atletico Holofernes' en el partido 3 - 2 RHipofinance Alineación oficial del equipo 'RHipofinance' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Atletico Holofernes Alineación oficial del equipo 'Atletico Holofernes' en el partido 6 - 1 RHipofinance Alineación oficial del equipo 'RHipofinance' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,6 % 0,2 % 5,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Holofernes

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Víctor Cella va donar a Holofernes un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 113 Minuto 68 (Gol por la derecha): Al minut 68, Holofernes aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Alberto Cayo va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 124 Minuto 75 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 75 que va permetre a l'equip local marcar el 3 - 2. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Nicolas Mayeur llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Al minut 17, Víctor Cella gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Gian Mattia Di Grazia va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): En Raúl Ibañez Corvera ocupà el lloc d'en Pedro Morillo al 40 minuts, dos minuts després que el jugador de Holofernes quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

RHipofinance

Goles Goles

  • 162 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Sebastjan Neumann va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 52.
  • 173 Minuto 65 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 65, quan Diogo Anidos va posar els visitants RHipofinance per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Jorge Iturriaga de RHipofinance, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 9, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 262 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39 Alptekin Oğuzkan va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Pedro Morillo va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Alptekin Oğuzkan quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Raúl Ibañez Corvera, però la pilota va topar amb el travesser.