Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CUIDADO (47489) - Legs Breaker (1419572) » 496349845: T44/R2

Copa 496349845 Información oficial sobre el partido 496349845 en Hattrick

13.08.2014 12:00:00
Copa: Temporada 44 / Ronda 2

CUIDADO Alineación oficial del equipo 'CUIDADO' en el partido 3 - 4 Legs Breaker Alineación oficial del equipo 'Legs Breaker' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
CUIDADO Alineación oficial del equipo 'CUIDADO' en el partido 2 - 2 Legs Breaker Alineación oficial del equipo 'Legs Breaker' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
41,7 % 30,8 % 27,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CUIDADO

Goles Goles

  • 143 Minuto 38 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de CUIDADO eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 38, Stefano Pintaudi va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 2.
  • 102 Minuto 65 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de CUIDADO van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Leonard Hieltjes en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 3.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 75 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de CUIDADO. A fi d'aconseguir el 3 - 3, van tocar-la en curt per tal que Nelson Pålsson xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 11 per blocar una centrada d'en Marco Bazzani va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de CUIDADO.
  • 287 Minuto 29 (Ocasión tiro lejano): El CUIDADO se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 29, en Nelson Pålsson va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 287 Minuto 40 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de CUIDADO tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Alexandre Roul ho va intentar al minut 40 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Leonard Hieltjes de CUIDADO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80, Marco Bazzani de CUIDADO va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 42 (Lesión): El jugador de CUIDADO Moses Kruspel va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Roger Mårtensson va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 71 (Lesión leve): CUIDADO va fer una substitució al minut 71. Stefano Pintaudi va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Benito Paolini.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 64 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Radomir Kożuszek.

Legs Breaker

Goles Goles

  • 174 Minuto 22 (Gol de penalti): Al minut 22 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Zura Inalishvili va llençar el penal ras arran de pal.
  • 108 Minuto 36 (Gol evento especial imprevisible (general)): Augusto Aruta de Breaker va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Víctor Lladó que va completar la jugada que feia pujar el 0 - 2 al marcador.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43, Elói Geribá va augmentar l'avantatge de Breaker a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 171 Minuto 81 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Gabriel Curuţiu que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 3 - 4 per a Breaker.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Breaker la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 242 Minuto 60 (Ocasión de contra por la izquierda): El Breaker va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 60, però en Gabriel Curuţiu va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Vincenzo Zappalà de Breaker va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.