Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Las Aguilas Imperiales (314366) - Odinfs F.C (438743) » 496349785: T44/R2

Copa 496349785 Información oficial sobre el partido 496349785 en Hattrick

13.08.2014 12:00:00
Copa: Temporada 44 / Ronda 2

Las Aguilas Imperiales Alineación oficial del equipo 'Las Aguilas Imperiales' en el partido 1 - 0 Odinfs F.C Alineación oficial del equipo 'Odinfs F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Las Aguilas Imperiales Alineación oficial del equipo 'Las Aguilas Imperiales' en el partido 1 - 1 Odinfs F.C Alineación oficial del equipo 'Odinfs F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 0.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,6 % 36,7 % 33,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las Aguilas Imperiales

Goles Goles

  • 124 Minuto 103 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 103 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Antonio Malignani. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): En Miklós Mészáros va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Antonio Malignani! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70, Lolo Alemán de Imperiales va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Lolo Alemán de Imperiales per doble groga al minut 78.

Odinfs F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 11 (Ocasión de falta): Emili Poudevida va xutar magistralment una falta al minut 11 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Jaime García-Drake de Odinfs, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 31, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Imperiales. La jugada d'estratègia del Odinfs per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Elmer Wanschura va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 270 Minuto 56 (Ocasión de falta): El Odinfs va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 56 amb un llançament de falta perillós. En Emili Poudevida però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 243 Minuto 99 (Ocasión de contra por la derecha): Odinfs van sortir al contraatac amb encert al minut 99, però Elmer Wanschura no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 60 (Tarjeta roja directa): Al minut 60, Cherubino Di Grancio de Odinfs va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 71 (Lesión): Aldo Frago va sortir coix del terreny de joc, substituït per Jesús Merino Sancho. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.