Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Branca Bcn FC (1335961) - SD Caracoles (435774) » 496349632: T44/R2

Copa 496349632 Información oficial sobre el partido 496349632 en Hattrick

13.08.2014 12:00:00
Copa: Temporada 44 / Ronda 2

the wingers Alineación oficial del equipo 'the wingers' en el partido 4 - 3 A Frouxeira Alineación oficial del equipo 'A Frouxeira' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
the wingers Alineación oficial del equipo 'the wingers' en el partido 3 - 0 A Frouxeira Alineación oficial del equipo 'A Frouxeira' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

the wingers

Goles Goles

  • 112 Minuto 33 (Gol por la izquierda): wingers equilibrava la balança al minut 33. En Leonard Landorno, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 110 Minuto 65 (Gol de falta): Geo Lantin va aconseguir l'empat per a wingers mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 2 - 2.
  • 121 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68 els aficionats van embogir quan en Leonard Landorno va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de wingers.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Éric Cardin va incrementar l'avantatge de wingers amb el 4 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 214 Minuto 28 (Ocasión de penalti): En Geo Lantin va ser l'encarregat de llençar un penal xiulat al minut 28. En la carrera d'aproximació va mirar fixament allà on volia dirigir la pilota i el porter, molt astut, es va estirar ràpidament per aturar el penal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Josimar Piccini de wingers va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 71 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Geo Lantin, jugador de wingers, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 71. Özgür Çavuş, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

A Frouxeira

Goles Goles

  • 173 Minuto 26 (Gol por la derecha): El jugador de Frouxeira José David Calveras va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 26 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 185 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del wingers. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Roberto Nievas la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Frouxeira es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 2 arribava al minut 59.
  • 153 Minuto 81 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Aracelio López va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Frouxeira va reduir diferències al marcador: 4 - 3 al minut 81.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Al minut 19 de partit, Roberto Nievas quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Rubèn Mestres es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.