Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlètic Club de Girona (775474) - Esplugues FC (995957) » 496349605: T44/R2

Copa 496349605 Información oficial sobre el partido 496349605 en Hattrick

13.08.2014 12:00:00
Copa: Temporada 44 / Ronda 2

Atlètic Club de Girona Alineación oficial del equipo 'Atlètic Club de Girona' en el partido 1 - 2 Solete CF Alineación oficial del equipo 'Solete CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlètic Club de Girona Alineación oficial del equipo 'Atlètic Club de Girona' en el partido 1 - 1 Solete CF Alineación oficial del equipo 'Solete CF' en el partido
Tiene un resultado normal 1.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,3 % 37,2 % 32,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlètic Club de Girona

Goles Goles

  • 112 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Atlètic s'esgargamellaven dempeus per esperonar Jordi Esteva que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 50 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Óscar Osorio Bazan es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 6 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Juan de Dios Velando que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.
  • 305 Minuto 81 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Joan Lluís Redó, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

Solete CF

Goles Goles

  • 173 Minuto 35 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Oriol Compte va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 171 Minuto 85 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Nemanja Jelkić que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Solete.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Solete va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Marcos Goacona va desviar el xut final de Phil Ashwood després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 270 Minuto 59 (Ocasión de falta): En Gijsbert Weytens va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 59. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".