Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

willygoles (309984) - real killers_fc (1416107) » 496349301: T44/R2

Copa 496349301 Información oficial sobre el partido 496349301 en Hattrick

13.08.2014 12:00:00
Copa: Temporada 44 / Ronda 2

willygoles Alineación oficial del equipo 'willygoles' en el partido 0 - 4 Trempolins Alineación oficial del equipo 'Trempolins' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
willygoles Alineación oficial del equipo 'willygoles' en el partido 1 - 0 Trempolins Alineación oficial del equipo 'Trempolins' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

willygoles

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31 el willygoles va posar setge sobre la defensa central visitant però en Przemysław Gosiewski no va estar gens encertat.
  • 201 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36, Fabrizio Esu va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 201 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Damir Kocman no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sergio Coviello de willygoles va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Trempolins

Goles Goles

  • 140 Minuto 30 (Gol de contra de falta): El porter de Trempolins va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Evgeny Glushnev va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 186 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Trempolins va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Sergey Babaev rematés de volea a la xarxa. El 0 - 2 pujava al marcador al minut 32.
  • 141 Minuto 77 (Gol de contra por el centro): Josep Maria Albors va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Trempolins, al minut 77. El marcador va canviar a 0 - 3.
  • 141 Minuto 80 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Trempolins van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 4 mitjançant en Sergey Babaev.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 6 (Ocasión de contra por la izquierda): Trempolins van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 6, però el xut de Fan Stilian Vavla des de l'esquerra va sortir desviat.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 22 (Lesión): El jugador de Trempolins Raúl Antonio Jimeno va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Pedro Piñero va entrar en el seu lloc.