Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

natalita (1432939) - Valjunquera CF (1366451) » 496349167: T44/R2

Copa 496349167 Información oficial sobre el partido 496349167 en Hattrick

13.08.2014 12:00:00
Copa: Temporada 44 / Ronda 2

L'Hospitalet Power Alineación oficial del equipo 'L'Hospitalet Power' en el partido 2 - 3 U.D. Pastores Alineación oficial del equipo 'U.D. Pastores' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
L'Hospitalet Power Alineación oficial del equipo 'L'Hospitalet Power' en el partido 1 - 1 U.D. Pastores Alineación oficial del equipo 'U.D. Pastores' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
48,5 % 24,7 % 26,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

L'Hospitalet Power

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): LHospitalet per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 3, quan Pat Kneale va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 243 Minuto 108 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del LHospitalet sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Guanarteme Govantes, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 108 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Arthur Mertens de LHospitalet va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 1 - 0.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de LHospitalet Mülayim Perkel no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Fiz Aian es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 1.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Rodrigo Mora Martín, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Fiz Aian va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de LHospitalet i 2 - 2 al marcador.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de LHospitalet Mickaël David va intentar enganyar Fiz Aian amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 2.
  • 058 Minuto 133 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Waldir Valentim de LHospitalet va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

U.D. Pastores

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 4 (Ocasión de contra de falta): Pastores van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 4 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Eduardo Mata no va ser gens encertat.
  • 270 Minuto 69 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Pastores al minut 69, però el xut de Eduardo Mata va topar amb la tanca defensiva.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Pastores va anar a parar a la dreta de l'atac on en Paco Enseña, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 97 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Pastores van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Silvestre Yurrita va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 21 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Fernando Gil Negrete no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.
  • 301 Minuto 64 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Antonio Alférez, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Eduardo Mata anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 1 per a Pastores.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Pastores, Amós Ybarra Muñoz, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 2 al marcador.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Pastores Fernando Gil Negrete, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Mülayim Perkel. El marcador continuava 2 - 2.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): Jonatan Milian de Pastores, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Mülayim Perkel en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 3.