Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

orelac_FS (1591039) - Gurripulli FC (1432689) » 496349085: T44/R2

Copa 496349085 Información oficial sobre el partido 496349085 en Hattrick

13.08.2014 12:00:00
Copa: Temporada 44 / Ronda 2

orelac_FS Alineación oficial del equipo 'orelac_FS' en el partido 1 - 5 LaS PaLMeRaS Alineación oficial del equipo 'LaS PaLMeRaS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
orelac_FS Alineación oficial del equipo 'orelac_FS' en el partido 0 - 8 LaS PaLMeRaS Alineación oficial del equipo 'LaS PaLMeRaS' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

orelac_FS

Goles Goles

  • 112 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del orelac_FS s'esgargamellaven dempeus per esperonar Javier Jiménez Terol que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 26 i suposava l'empat a 1 per als locals.

LaS PaLMeRaS

Goles Goles

  • 173 Minuto 12 (Gol por la derecha): Al minut 12 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Sándor Stir que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 171 Minuto 33 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 33, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Herminio Alemparte es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 182 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Al minut 54 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Béla Hopp va ser l'anotador del 1 - 3.
  • 182 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 56 de partit va donar a PaLMeRaS l'avantatge per 1 - 4. Dominik Gutschenreiter en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 58 (Gol por el centro): Jasper Meeus de PaLMeRaS va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 5 al minut 58. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 21 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 21, tothom va saber perquè en Javier Serrano era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del PaLMeRaS van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Staffan Lönner, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): PaLMeRaS quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Javier Serrano va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Alexandre Guilleminot es va quedar sol davant del porter, al minut 62. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 208 Minuto 74 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Javier Serrano de PaLMeRaS va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Herminio Alemparte es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Herminio Alemparte quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Rubén Ladusa, però la pilota va topar amb el travesser.