Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. Málaga (1335792) - Rioja Soccer (1590016) » 496348730: T44/R2

Copa 496348730 Información oficial sobre el partido 496348730 en Hattrick

13.08.2014 12:00:00
Copa: Temporada 44 / Ronda 2

C.D. Málaga Alineación oficial del equipo 'C.D. Málaga' en el partido 1 - 5 Rioja Soccer Alineación oficial del equipo 'Rioja Soccer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
C.D. Málaga Alineación oficial del equipo 'C.D. Málaga' en el partido 1 - 3 Rioja Soccer Alineación oficial del equipo 'Rioja Soccer' en el partido
Tiene un resultado normal 1.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,2 % 1,9 % 82,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Málaga

Goles Goles

  • 118 Minuto 47 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 47, el Málaga va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Jérémy Lagarrigue, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28, Louis Lauret va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 203 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Málaga va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Edi Heuser va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però José Alfredo Peñacerrada va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Ivan Otto, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jérémy Lagarrigue de Málaga amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Rioja Soccer

Goles Goles

  • 173 Minuto 18 (Gol por la derecha): Al minut 18 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Raúl Sola que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 106 Minuto 27 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 27 i semblava que Rioja desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Eduardo Canat va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 2 per als visitants.
  • 182 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Al minut 28, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Honesto Louredo va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 184 Minuto 29 (Gol de penalti): Al minut 29 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Rioja, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Eduardo Medina Figueroa va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 4.
  • 183 Minuto 62 (Gol por la derecha): Al minut 62, Rioja va augmentar el seu avantatge a 1 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Eduardo Canat, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 88 (Ocasión de falta): Joop Molthof va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Eduardo Medina Figueroa que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Antón Cosín.