Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Leones de la Once (1593889) - Unión Castalia (124368) » 496348636: T44/R2

Copa 496348636 Información oficial sobre el partido 496348636 en Hattrick

13.08.2014 12:00:00
Copa: Temporada 44 / Ronda 2

olle united Alineación oficial del equipo 'olle united' en el partido 0 - 5 vasolechecongalletas Alineación oficial del equipo 'vasolechecongalletas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
olle united Alineación oficial del equipo 'olle united' en el partido 0 - 6 vasolechecongalletas Alineación oficial del equipo 'vasolechecongalletas' en el partido
Tiene un resultado normal 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

olle united

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 70 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Maurilio D'Affronto, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): Després de 36 minuts jugats, Maxime Sachet es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Michael Bothory-Simolin.

vasolechecongalletas

Goles Goles

  • 173 Minuto 25 (Gol por la derecha): Al minut 25 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Jacobus Obreskoff que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al minut 38, un xut de Hug Estartús des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 108 Minuto 47 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 47, en Arnaud Guilmain la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Romano Rienzo que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 183 Minuto 73 (Gol por la derecha): Al minut 73, vasolechecongalleta va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Celso Montalvo, amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 78 (Gol por la derecha): Rıfat Gönlüm va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 5 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Arnaud Guilmain va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Pier Carlo Invernizzi rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hug Estartús de vasolechecongalleta va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 67 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Hug Estartús, jugador de vasolechecongalleta, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 67. Enrique Sáenz Tabernero, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.