Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

kny (1372305) - Sauara Team (1431772) » 496348547: T44/R2

Copa 496348547 Información oficial sobre el partido 496348547 en Hattrick

13.08.2014 12:00:00
Copa: Temporada 44 / Ronda 2

F.C. Figureta Alineación oficial del equipo 'F.C. Figureta' en el partido 3 - 4 F. C. Zion Alineación oficial del equipo 'F. C. Zion' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Figureta Alineación oficial del equipo 'F.C. Figureta' en el partido 2 - 1 F. C. Zion Alineación oficial del equipo 'F. C. Zion' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,3 % 0,3 % 7,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Figureta

Goles Goles

  • 185 Minuto 17 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 17 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Figureta. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Werni Kuhni xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 138 Minuto 22 (Gol evento especial extremo + rematador): Petre Brânduşescu estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Lampis Dimoglou va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 0 al minut 22.
  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 33 minuts, el tirador de faltes del Figureta va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Petre Brânduşescu, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 65 (Ocasión de falta): En Lampis Dimoglou es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Juan Antón Abolafio Martínez al minut 69 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Steven Woodbyrne va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El Figureta ho intentava per la dreta per mitjà de Niklas Tschiltsch, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 108 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Miro Salceda Caselas de Figureta va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Paco Trevijano probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 301 Minuto 58 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Eliel São José no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

F. C. Zion

Goles Goles

  • 151 Minuto 34 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 34 del partit, anotant el 3 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Cunradt Wildhaber.
  • 141 Minuto 70 (Gol de contra por el centro): Josep Rovira va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Zion, al minut 70. El marcador va canviar a 3 - 2.
  • 162 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Josep Rovira per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 3 - 3.
  • 171 Minuto 101 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Pere Nicolau que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 3 - 4 per a Zion.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 25 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 25, quan un error defensiu va deixar Josep Rovira completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 251 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59, Nofre Cusidó va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 281 Minuto 113 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Josep Rovira després de 113 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Fabrizio Negretto va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rafael Carballido de Zion va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 97 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Elias Silva de Zion la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones