Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

the txirritas (120057) - chamartin c.f (437239) » 487357903: T44/J9/X

Liga 487357903 Información oficial sobre el partido 487357903 en Hattrick

04.10.2014 14:25:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 9 / X.3815 (182382)

the txirritas Alineación oficial del equipo 'the txirritas' en el partido 0 - 0 chamartin c.f Alineación oficial del equipo 'chamartin c.f' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
the txirritas Alineación oficial del equipo 'the txirritas' en el partido 3 - 3 chamartin c.f Alineación oficial del equipo 'chamartin c.f' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,7 % 36,9 % 33,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

the txirritas

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 56 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Juan Carlos Tejada va enviar un xut des de 40 metres al minut 56, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Aitor Valenciaga es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 47 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Juan Carlos Tejada tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.
  • 304 Minuto 59 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Myfer Campuzano que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

chamartin c.f

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): En Abdelbassir AlAlami va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del chamartin van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Víctor Igaralde, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 206 Minuto 65 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Josema Gorostidi va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 272 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Es duien 66 minuts de partit jugats quan Josema Gorostidi va estar a punt de posar per davant a chamartin amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Gerard Furés va impedir un gol cantat.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 10 (Tirita): Al minut 10, Josema Gorostidi de chamartin es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.