Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Onuba_power (440649) - Iss_Pro_FC (1336940) » 487351108: T44/J5/X

Liga 487351108 Información oficial sobre el partido 487351108 en Hattrick

06.09.2014 14:25:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 5 / X.3694 (182261)

Onuba_power Alineación oficial del equipo 'Onuba_power' en el partido 3 - 1 Iss_Pro_FC Alineación oficial del equipo 'Iss_Pro_FC' en el partido
0 - 1 Miguel Junguito (37')
Javier Celaín (43') 1 - 1
David Moix (75') 2 - 1
Juan Masó (78') 3 - 1
Onuba_power Alineación oficial del equipo 'Onuba_power' en el partido 3 - 1 Iss_Pro_FC Alineación oficial del equipo 'Iss_Pro_FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Onuba_power Alineación oficial del equipo 'Onuba_power' en el partido 3 - 1 Iss_Pro_FC Alineación oficial del equipo 'Iss_Pro_FC' en el partido
Tiene un resultado normal 3.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,9 % 1,9 % 15,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Onuba_power

Goles Goles

  • 114 Minuto 43 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 43. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Javier Celaín va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.
  • 123 Minuto 75 (Gol por la derecha): Passats 75 minuts, David Moix, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Onuba_power es posava per davant!
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): Juan Masó va incrementar l'avantatge de Onuba_power amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Onuba_power va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 53 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Raúl Mulero ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): En 罗 (Luo) 儒生 (Rusheng) del Onuba_power ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 40 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Paulín Sánchez després que el jugador de Onuba_power li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 22 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Publio Cornelio Tovar estava fent un bon partit.

Iss_Pro_FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 37 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Miguel Junguito de Iss_Pro_FC va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 59 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Iss_Pro_FC van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Martín Obieta, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Miguel Junguito de Iss_Pro_FC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 66 (Lesión leve): Miguel Junguito de Iss_Pro_FC va abandonar el terreny de joc després de 66 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Hèlios Canturri va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 83 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 83 de partit, quan un jugador de Iss_Pro_FC, en Publio Cornelio Abreu, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 32 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Alejandro Guixós, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 305 Minuto 48 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Martín Obieta.