Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GANADORES C.F. (1415923) - Real MonterO C.F. (1588952) » 487341931: T44/J7/X

Liga 487341931 Información oficial sobre el partido 487341931 en Hattrick

20.09.2014 14:25:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 7 / X.3530 (182097)

GANADORES C.F. Alineación oficial del equipo 'GANADORES C.F.' en el partido 1 - 0 Real MonterO C.F. Alineación oficial del equipo 'Real MonterO C.F.' en el partido
José María Vergara (67') 1 - 0
GANADORES C.F. Alineación oficial del equipo 'GANADORES C.F.' en el partido 1 - 0 Real MonterO C.F. Alineación oficial del equipo 'Real MonterO C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
GANADORES C.F. Alineación oficial del equipo 'GANADORES C.F.' en el partido 4 - 1 Real MonterO C.F. Alineación oficial del equipo 'Real MonterO C.F.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GANADORES C.F.

Goles Goles

  • 120 Minuto 67 (Gol de falta): José María Vergara va donar a GANADORES un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de José María Vergara va estar a punt d'acabar en gol al minut 25, però el porter visitant David Martínez Sáinz va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 236 Minuto 27 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Fernando Sierra no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Arsenio Aboal estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): GANADORES va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Pedro Cruzat en un 1 contra 1 amb el porter David Martínez Sáinz, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Pedro Cruzat! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Real MonterO C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): MonterO va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Miguel Tornero va desviar el xut final de Pepelu Ginés després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 243 Minuto 49 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de MonterO va anar a parar a la dreta de l'atac on en Pepelu Ginés, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.