Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.E.Air (125578) - F.C.Atlhetico Mengibar (1436894) » 487340819: T44/J9/X

Liga 487340819 Información oficial sobre el partido 487340819 en Hattrick

04.10.2014 14:25:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 9 / X.3510 (182077)

U.E.Air Alineación oficial del equipo 'U.E.Air' en el partido 4 - 0 F.C.Atlhetico Mengibar Alineación oficial del equipo 'F.C.Atlhetico Mengibar' en el partido
Benicio Pulgar (29') 1 - 0
Daniel Hiciu (36') 2 - 0
Udazken Gartzitegi (71') 3 - 0
Genís Llobregat (77') 4 - 0
U.E.Air Alineación oficial del equipo 'U.E.Air' en el partido 4 - 0 F.C.Atlhetico Mengibar Alineación oficial del equipo 'F.C.Atlhetico Mengibar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
U.E.Air Alineación oficial del equipo 'U.E.Air' en el partido 5 - 0 F.C.Atlhetico Mengibar Alineación oficial del equipo 'F.C.Atlhetico Mengibar' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.E.Air

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Benicio Pulgar va donar a U.E.Air un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): En Daniel Hiciu va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): U.E.Air va aconseguir el 3 - 0 quan Udazken Gartzitegi va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 130 Minuto 77 (Gol de falta): Genís Llobregat va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 77 que va ampliar l'avantatge pels locals: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 21 (Ocasión de penalti): Al minut 21, U.E.Air va disposar d'un penal a favor, però el xut de Genís Llobregat va ser aturat per Albert Bernat.
  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Ignacio Guzmán Ibáñez una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 30, però una magnífica aturada de Albert Bernat va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del U.E.Air van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Daniel Hiciu, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Udazken Gartzitegi.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 52 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Ignacio Guzmán Ibáñez va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Marzal Brenes.

F.C.Atlhetico Mengibar

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 8 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Sergio Burguete van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Ricardo Abal a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): En Eloy Monje va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ángel Chillarón de F.C.Atlhetico va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 86 (Tirita (médico)): Ángel Chillarón va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.