Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

villaverde del rio (1372242) - marincf (441506) » 487336993: T44/J2/X

Liga 487336993 Información oficial sobre el partido 487336993 en Hattrick

16.08.2014 14:25:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 2 / X.3442 (182009)

villaverde del rio Alineación oficial del equipo 'villaverde del rio' en el partido 2 - 2 marincf Alineación oficial del equipo 'marincf' en el partido
0 - 1 Cesc Sarrià (36')
David Iñiguez-Abarca (39') 1 - 1
1 - 2 Cesc Sarrià (40')
Guillermo Riestra (74') 2 - 2
villaverde del rio Alineación oficial del equipo 'villaverde del rio' en el partido 2 - 2 marincf Alineación oficial del equipo 'marincf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
villaverde del rio Alineación oficial del equipo 'villaverde del rio' en el partido 0 - 5 marincf Alineación oficial del equipo 'marincf' en el partido
Tiene suerte 0.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

villaverde del rio

Goles Goles

  • 115 Minuto 39 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 39 minuts de joc, David Iñiguez-Abarca, corrent com un esperitat, superà primer Jesús Barandiarán per velocitat, i després el porter posant el 1 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Al minut 7 es va veure una gran oportunitat per a villaverde per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Robbie Williams, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 213 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Després de 52 minuts, Carlos Garrido Ochando va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Mauro Heras de villaverde va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 47 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Alfredo Coazo va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.

marincf

Goles Goles

  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del marincf van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Cesc Sarrià va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 172 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a marincf prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Cesc Sarrià.
  • 109 Minuto 74 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 74 minuts Iliya Túnkov es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Guillermo Riestra que d'un gran xut va marcar per a villaverde el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Antonio Pinto ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28, un refús desafortunat de Daniel Mut, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Manuel Durango no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Xavi Camats va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 273 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Xavi Camats de marincf, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 75, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): César Martínez Tejada, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 77 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Pablo Ñacle de marincf va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Daniel Blanco Valdés de marincf va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 34 (Lesión grave): Antonio Pinto, de marincf, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Cesc Sarrià el va substituir.
  • 091 Minuto 55 (Lesión leve): marincf va fer una substitució al minut 55. Jesús Barandiarán va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Thorben Schlözer.