Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sangonera Athlético (49218) - Yabadumbas team (1339080) » 487333300: T44/J4/X

Liga 487333300 Información oficial sobre el partido 487333300 en Hattrick

30.08.2014 14:25:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 4 / X.3376 (181943)

Sangonera Athlético Alineación oficial del equipo 'Sangonera Athlético' en el partido 2 - 3 Yabadumbas team Alineación oficial del equipo 'Yabadumbas team' en el partido
0 - 1 Edgardo Arbeláez (9')
Antonio Vivaldo (41') 1 - 1
1 - 2 Adrian Sechei (42')
José Luis Toledo (53') 2 - 2
2 - 3 Jordi Antoner (73')
Sangonera Athlético Alineación oficial del equipo 'Sangonera Athlético' en el partido 2 - 3 Yabadumbas team Alineación oficial del equipo 'Yabadumbas team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sangonera Athlético Alineación oficial del equipo 'Sangonera Athlético' en el partido 1 - 3 Yabadumbas team Alineación oficial del equipo 'Yabadumbas team' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,7 % 1,1 % 86,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sangonera Athlético

Goles Goles

  • 113 Minuto 41 (Gol por la derecha): Els jugadors del Sangonera amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 41, deixant Antonio Vivaldo en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 114 Minuto 53 (Gol de penalti): Després de 53 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Sangonera, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven José Luis Toledo de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 2. El públic estava boig d'alegria!

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Hermenegildo Galaín va estar a punt de marcar al minut 15 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sangonera va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Álvaro Estrader va sortir per sobre el travesser.
  • 211 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Álvaro Estrader hauria d'haver estat gol al minut 82 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hermenegildo Galaín de Sangonera es va emportar una amonestació al minut 43 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 77 (Tirita): Al minut 77 de partit, el jugador Mauro Ochoa de Sangonera es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Yabadumbas team

Goles Goles

  • 170 Minuto 9 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Edgardo Arbeláez al minut 9 va permetre a Yabadumbas prendre avantatge per 0 - 1.
  • 172 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Al minut 42 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Yabadumbas prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Adrian Sechei.
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Sangonera. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Jordi Antoner la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Yabadumbas es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 3 arribava al minut 73.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Edgardo Arbeláez va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 30, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 273 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): En César Emanuel va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Jordi Antoner que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76 Alberto Río va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Xavier Gallofré, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En José Antonio Sánchez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Xavier Gallofré de Yabadumbas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 71 (Lesión leve): En José Antonio Sánchez de Yabadumbas va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Alejandro Ozores Rey va prendre el seu rol al minut 71.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 81 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Jordi Antoner no era cap impediment.