Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

P.Independiente (776708) - Infomontijo (1338704) » 487330987: T44/J1/X

Liga 487330987 Información oficial sobre el partido 487330987 en Hattrick

09.08.2014 14:25:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 1 / X.3335 (181902)

P.Independiente Alineación oficial del equipo 'P.Independiente' en el partido 2 - 0 Infomontijo Alineación oficial del equipo 'Infomontijo' en el partido
Wilfrido Armada (35') 1 - 0
Jimmy Campaña (84') 2 - 0
P.Independiente Alineación oficial del equipo 'P.Independiente' en el partido 2 - 0 Infomontijo Alineación oficial del equipo 'Infomontijo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
P.Independiente Alineación oficial del equipo 'P.Independiente' en el partido 5 - 0 Infomontijo Alineación oficial del equipo 'Infomontijo' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

P.Independiente

Goles Goles

  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): Wilfrido Armada va donar a P.Independiente un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): En Jimmy Campaña de P.Independiente va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Wilfrido Armada, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Enrique Ureta una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 71, però una magnífica aturada de Damián Vega va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jimmy Campaña de P.Independiente la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 42 (Tirita): Al minut 42, Ainar Epako de P.Independiente es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Infomontijo

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 31 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Ainar Epako haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Infomontijo al minut 31.
  • 240 Minuto 41 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Infomontijo van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 41 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Antonio Pérez, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 286 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Stuart Royannais va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 63, Edu Moyà de Infomontijo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 80 (Tirita): Al minut 80 de partit, el jugador Juan José Vidal Llorente de Infomontijo es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 81 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Stuart Royannais va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.