Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vilana Team (992586) - Pro Loranca (1457914) » 487326890: T44/J12/X

Liga 487326890 Información oficial sobre el partido 487326890 en Hattrick

25.10.2014 14:25:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 12 / X.3261 (181828)

Vilana Team Alineación oficial del equipo 'Vilana Team' en el partido 1 - 1 Pro Loranca Alineación oficial del equipo 'Pro Loranca' en el partido
Moisés Ruiz Carrillo (9') 1 - 0
1 - 1 Miguel Ribes (83')
Vilana Team Alineación oficial del equipo 'Vilana Team' en el partido 1 - 1 Pro Loranca Alineación oficial del equipo 'Pro Loranca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Vilana Team Alineación oficial del equipo 'Vilana Team' en el partido 1 - 2 Pro Loranca Alineación oficial del equipo 'Pro Loranca' en el partido
Tiene un resultado normal 0.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,0 % 2,8 % 80,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vilana Team

Goles Goles

  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 9 gràcies a la jugada de Moisés Ruiz Carrillo, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): Després de 43 minuts jugats, Francisco Lejón es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Dănuţ Bujor.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 8 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Víctor Galbarriatu no li va importar gens ni mica.
  • 306 Minuto 68 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Carlos Cotrina, que no va rendir al seu nivell habitual.

Pro Loranca

Goles Goles

  • 160 Minuto 83 (Gol de falta): Al minut 83 del partit, Miguel Ribes va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 25 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Txipi Burgaña va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 285 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Loranca la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 243 Minuto 51 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Loranca va anar a parar a la dreta de l'atac on en Txipi Burgaña, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 263 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): El Loranca creava perill des de la dreta al minut 56, però en Fernando Pemán Cubillo, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Miguel Ribes desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 273 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): En Josan Iglesias va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Oinatz Antxusegi de Loranca es va guanyar la targeta groga merescudament.