Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Zaragoza S.A.D. (778783) - DeRojoyBlanco (1421603) » 487321638: T44/J1/X

Liga 487321638 Información oficial sobre el partido 487321638 en Hattrick

09.08.2014 14:25:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 1 / X.3168 (181735)

Real Zaragoza S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Real Zaragoza S.A.D.' en el partido 5 - 0 DeRojoyBlanco Alineación oficial del equipo 'DeRojoyBlanco' en el partido
Atharratz Londaitzbehere (23') 1 - 0
Atharratz Londaitzbehere (36') 2 - 0
Andrei Ilie (59') 3 - 0
Miguel Perea Gonzalez (63') 4 - 0
Daniel Garreta (82') 5 - 0
Real Zaragoza S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Real Zaragoza S.A.D.' en el partido 5 - 0 DeRojoyBlanco Alineación oficial del equipo 'DeRojoyBlanco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Real Zaragoza S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Real Zaragoza S.A.D.' en el partido 6 - 2 DeRojoyBlanco Alineación oficial del equipo 'DeRojoyBlanco' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,1 % 0,8 % 11,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Zaragoza S.A.D.

Goles Goles

  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): Zaragoza va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 23 Atharratz Londaitzbehere va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): Amb 36 minuts jugats, en Atharratz Londaitzbehere va augmentar l'avantatge de Zaragoza a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 59 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Zaragoza va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Andrei Ilie des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 63 (Gol por la izquierda): En Miguel Perea Gonzalez de Zaragoza va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Daniel Garreta va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 22 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Zaragoza la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 31 quan Enrique Bellver de Zaragoza gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Andrei Ilie de Zaragoza amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 6 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Daniel Garreta, en lloc de córrer, relliscava.

DeRojoyBlanco

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ezequiel del Nuevo ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 252 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): DeRojoyBlanco va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 86 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 253 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Jaime Giménez quasi redueix la diferència al marcador al minut 87, però una gran estirada d'en Pere Peirató va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Antonio Montoro es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 34 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Antonio Montoro se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 84 (Lesión): El jugador de DeRojoyBlanco Jordi Estruch va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Patricio Mazas va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 35 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Jaime Giménez probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.