Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los campeones del mundo (1416845) - F.T. Team (1332767) » 487308290: T44/J11/X

Liga 487308290 Información oficial sobre el partido 487308290 en Hattrick

18.10.2014 14:20:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 11 / X.2929 (171256)

los campeones del mundo Alineación oficial del equipo 'los campeones del mundo' en el partido 2 - 2 F.T. Team Alineación oficial del equipo 'F.T. Team' en el partido
Sandalio Lazo (31') 1 - 0
1 - 1 Jorge Groso (33')
Francisco Noyola (48') 2 - 1
2 - 2 Jorge Groso (76')
los campeones del mundo Alineación oficial del equipo 'los campeones del mundo' en el partido 2 - 2 F.T. Team Alineación oficial del equipo 'F.T. Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
los campeones del mundo Alineación oficial del equipo 'los campeones del mundo' en el partido 1 - 3 F.T. Team Alineación oficial del equipo 'F.T. Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,5 % 0,3 % 92,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los campeones del mundo

Goles Goles

  • 141 Minuto 31 (Gol de contra por el centro): El campeones era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Sandalio Lazo va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 119 Minuto 48 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Lleonard Madaula va treure un córner llarg cap al segon pal que en Francisco Noyola, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): campeones per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 26, quan Gonzalo Gabirondo va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): En Fernando Istueta va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de campeones se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Onofrio Sorrentino! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sandalio Lazo de campeones es va emportar una amonestació al minut 25 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Marcos Francisco Guerendain de campeones es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 72 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Sandalio Lazo va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Fernando Istueta.

F.T. Team

Goles Goles

  • 161 Minuto 33 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 33 minuts Jorge Groso va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 163 Minuto 76 (Gol por la derecha): Al minut 76 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Jorge Groso que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 24 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Jorge Santiago que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Jesús Ramiro Gómez, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 27 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Jorge Santiago va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Esteban Linares, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 239 Minuto 32 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Gaitán Haro va ridiculitzar a en Francisco Noyola amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 261 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Darío Wamba va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gonzalo De la Vega de F.T. va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.