Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Asociación Trajánico-recreativa (436822) - Manchaster Bicy (775441) » 487300427: T44/J4/X

Liga 487300427 Información oficial sobre el partido 487300427 en Hattrick

30.08.2014 14:20:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 4 / X.2789 (171116)

Asociación Trajánico-recreativa Alineación oficial del equipo 'Asociación Trajánico-recreativa' en el partido 5 - 0 Manchaster Bicy Alineación oficial del equipo 'Manchaster Bicy' en el partido
Juan Villavedón (23') 1 - 0
Juan Villavedón (41') 2 - 0
Juan Villavedón (49') 3 - 0
季 (Ji) 康山 (Kangshan) (55') 4 - 0
Juan Solano (82') 5 - 0
Asociación Trajánico-recreativa Alineación oficial del equipo 'Asociación Trajánico-recreativa' en el partido 5 - 0 Manchaster Bicy Alineación oficial del equipo 'Manchaster Bicy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Asociación Trajánico-recreativa Alineación oficial del equipo 'Asociación Trajánico-recreativa' en el partido 5 - 3 Manchaster Bicy Alineación oficial del equipo 'Manchaster Bicy' en el partido
Tiene un resultado normal 4.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
66,1 % 10,5 % 23,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Asociación Trajánico-recreativa

Goles Goles

  • 124 Minuto 23 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 23 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Juan Villavedón llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): Trajánico-recreativ va aconseguir el 2 - 0 quan Juan Villavedón va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 130 Minuto 49 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Juan Villavedón va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 49 el resultat passava a ser de 3 - 0.
  • 131 Minuto 55 (Gol por el centro): Al minut 55 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar 季 (Ji) 康山 (Kangshan), que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a Trajánico-recreativ.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Trajánico-recreativ va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Juan Solano progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Villavedón de Trajánico-recreativ va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76, Santi Castilla de Trajánico-recreativ va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 27 (Lesión): Cristovo Balai va sortir coix del terreny de joc, substituït per Pablo Fernández Casariego. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): Trajánico-recreativ va fer una substitució al minut 81. Oriol Arnavat va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Alontso Barbategi.

Manchaster Bicy

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31 Dino Cances va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Ignacio Anguiano va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ismael Celayanda de Manchaster va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 26 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Ismael Celayanda va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 47 (Lesión leve): Genís Orra de Manchaster va abandonar el terreny de joc després de 47 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Manuel Díaz-Aguado va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 71 (Evento clima: sol, OK técnico): Eduardo García Viñas semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.