Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lex Destroyer (437379) - los centella de utrera (772816) » 487298922: T44/J8/X

Liga 487298922 Información oficial sobre el partido 487298922 en Hattrick

27.09.2014 14:20:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 8 / X.2762 (171089)

Lex Destroyer Alineación oficial del equipo 'Lex Destroyer' en el partido 3 - 0 los centella de utrera Alineación oficial del equipo 'los centella de utrera' en el partido
Juan Cabreta (16') 1 - 0
Hernesto Illáns (18') 2 - 0
Pablo Arredondo (76') 3 - 0
Lex Destroyer Alineación oficial del equipo 'Lex Destroyer' en el partido 3 - 0 los centella de utrera Alineación oficial del equipo 'los centella de utrera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Lex Destroyer Alineación oficial del equipo 'Lex Destroyer' en el partido 3 - 1 los centella de utrera Alineación oficial del equipo 'los centella de utrera' en el partido
Tiene un resultado normal 2.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,0 % 3,7 % 18,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lex Destroyer

Goles Goles

  • 120 Minuto 16 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Juan Cabreta al minut 16, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Destroyer i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 138 Minuto 18 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Daniel Marfull va anar directament als peus de Hernesto Illáns que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 0.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): En Pablo Arredondo va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): El jugador local Xalo Veiga per poc que no incrementa el marcador al minut 69. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Marcos Soler va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 67, Javier Buitrago de Destroyer va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

los centella de utrera

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 13, quan en Maurici Dordal va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Patroclo Cambas va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Eneko Buruandi, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 253 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): centella van seguir progressant per la banda dreta. Alberto López Simón va tenir la seva oportunitat al minut 23, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 252 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de 孔 (Kong) 翊棕 (Yizong) la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de centella havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Xilberte Badolo de centella va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.