Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Isla Bonita (1418951) - real uruguay (1585424) » 487298662: T44/J12/X

Liga 487298662 Información oficial sobre el partido 487298662 en Hattrick

25.10.2014 14:20:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 12 / X.2757 (171084)

FC Isla Bonita Alineación oficial del equipo 'FC Isla Bonita' en el partido 2 - 2 real uruguay Alineación oficial del equipo 'real uruguay' en el partido
0 - 1 Velasco Cuello (59')
0 - 2 Vicente Nervión (65')
Enrique Andrés (80') 1 - 2
Ned Swanwick (85') 2 - 2
FC Isla Bonita Alineación oficial del equipo 'FC Isla Bonita' en el partido 2 - 2 real uruguay Alineación oficial del equipo 'real uruguay' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
FC Isla Bonita Alineación oficial del equipo 'FC Isla Bonita' en el partido 6 - 0 real uruguay Alineación oficial del equipo 'real uruguay' en el partido
Es un cenizo 5.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Isla Bonita

Goles Goles

  • 104 Minuto 80 (Gol de penalti): Bonita aconseguia el 1 - 2 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Enrique Andrés al cantó inferior dret de la porteria rival.
  • 112 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Bonita s'esgargamellaven dempeus per esperonar Ned Swanwick que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 85 i suposava l'empat a 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Abel Adalid del Bonita ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Al minut 24 es va veure una gran oportunitat per a Bonita per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Alejandro Canredondo, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 224 Minuto 32 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 32, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Enrique Andrés sempre els tira per la dreta i en Manuel Guercolata, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): En Juan Acebal va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Bonita se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 202 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Bonita va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 72 que Manuel Guercolata no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 211 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Juan Acebal hauria d'haver estat gol al minut 84 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alejandro Canredondo de Bonita va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

real uruguay

Goles Goles

  • 142 Minuto 59 (Gol de contra por la izquierda): Velasco Cuello va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de uruguay i marcant el 0 - 1.
  • 119 Minuto 65 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip uruguay va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Vicente Nervión va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Velasco Cuello de uruguay va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Velasco Cuello va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que uruguay va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.