Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Orly Chuck Boys (436958) - Los Monjes Sudaos (125221) » 487295953: T44/J6/X

Liga 487295953 Información oficial sobre el partido 487295953 en Hattrick

13.09.2014 14:20:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 6 / X.2709 (171036)

Orly Chuck Boys Alineación oficial del equipo 'Orly Chuck Boys' en el partido 2 - 2 Los Monjes Sudaos Alineación oficial del equipo 'Los Monjes Sudaos' en el partido
Ramon Sabaté (3') 1 - 0
1 - 1 Daniel Juerga (8')
1 - 2 Josep Maria Todà (9')
Juan José Paynel (27') 2 - 2
Orly Chuck Boys Alineación oficial del equipo 'Orly Chuck Boys' en el partido 2 - 2 Los Monjes Sudaos Alineación oficial del equipo 'Los Monjes Sudaos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Orly Chuck Boys Alineación oficial del equipo 'Orly Chuck Boys' en el partido 1 - 4 Los Monjes Sudaos Alineación oficial del equipo 'Los Monjes Sudaos' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Orly Chuck Boys

Goles Goles

  • 124 Minuto 3 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 3 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Ramon Sabaté llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 112 Minuto 27 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Juan José Paynel va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 27.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 53 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Camil Peiró de Chuck va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Juan José Paynel al minut 53 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 23 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Ignacio Romero Ojea s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Albert Segalàs.

Los Monjes Sudaos

Goles Goles

  • 185 Minuto 8 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Chuck. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Daniel Juerga la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Monjes es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 8.
  • 106 Minuto 9 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Josep Maria Todà va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 9, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Monjes, mentre ja celebrava el 1 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Eugen Enzberg va marcar al minut 66 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79 de partit, Ricardo Pradas Veredas quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 24 (Lesión): Josep Maria Todà va sortir coix del terreny de joc, substituït per Samuel Fornons. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.