Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

axelskate (772952) - el cortao (488715) » 487295830: T44/J4/X

Liga 487295830 Información oficial sobre el partido 487295830 en Hattrick

30.08.2014 14:20:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 4 / X.2707 (171034)

axelskate Alineación oficial del equipo 'axelskate' en el partido 0 - 5 el cortao Alineación oficial del equipo 'el cortao' en el partido
0 - 1 Joan Guillot (2')
0 - 2 Luis Martínez Castro (27')
0 - 3 Óscar Martell (31')
0 - 4 Ernesto Esteñoz (55')
0 - 5 Óscar Martell (71')
axelskate Alineación oficial del equipo 'axelskate' en el partido 0 - 5 el cortao Alineación oficial del equipo 'el cortao' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
axelskate Alineación oficial del equipo 'axelskate' en el partido 0 - 4 el cortao Alineación oficial del equipo 'el cortao' en el partido
Tiene un resultado normal 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

axelskate

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 23 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de axelskate, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Ceferino Silva Meneses va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de axelskate, l'equip va recuperar la pilota al minut 37 i va contraatacar. En Raúl León va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 202 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al 57, Ceferino Silva Meneses hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, José María Caja. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lucian Jicu de axelskate va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ceferino Silva Meneses de axelskate va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Basilio Dach de axelskate es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): axelskate va fer una substitució al minut 38. Patricio Vera va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Ricardo Idiáquez.

el cortao

Goles Goles

  • 119 Minuto 2 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Ernesto Esteñoz va treure un córner llarg cap al segon pal que en Joan Guillot, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.
  • 105 Minuto 27 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 27, Óscar Martell va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Luis Martínez Castro, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 0 - 2.
  • 182 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Óscar Martell va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 180 Minuto 55 (Gol de falta): Ernesto Esteñoz va incrementar l'avantatge a 0 - 4 per a cortao gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 183 Minuto 71 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 71, cortao va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Óscar Martell.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Luis Martínez Castro quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Ricardo Alvarado, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30 de partit, Francisco Manuel Campins va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Després de 36 minuts, Raúl Cuadérnigas va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Ricardo Alvarado va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 242 Minuto 58 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 58 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Francisco Manuel Campins, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Raúl Cuadérnigas va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): cortao quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Antoiño Xuviño va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Lesiones Lesiones