Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Spinola (796161) - AGlobal (441641) » 487290434: T44/J13/X

Liga 487290434 Información oficial sobre el partido 487290434 en Hattrick

01.11.2014 14:20:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 13 / X.2610 (170937)

F.C.Spinola Alineación oficial del equipo 'F.C.Spinola' en el partido 3 - 3 AGlobal Alineación oficial del equipo 'AGlobal' en el partido
0 - 1 Ricardo Sanmartín (8')
Fruitós Alabau (24') 1 - 1
Óscar María Fiesco (33') 2 - 1
Ladislau Gey (50') 3 - 1
3 - 2 Juan Moliner (74')
3 - 3 Ricardo Sanmartín (81')
F.C.Spinola Alineación oficial del equipo 'F.C.Spinola' en el partido 3 - 3 AGlobal Alineación oficial del equipo 'AGlobal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C.Spinola Alineación oficial del equipo 'F.C.Spinola' en el partido 3 - 1 AGlobal Alineación oficial del equipo 'AGlobal' en el partido
Tiene un resultado normal 3.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,5 % 0,9 % 11,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Spinola

Goles Goles

  • 112 Minuto 24 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Fruitós Alabau va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 24.
  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): F.C.Spinola, atacant per l'esquerra al minut 33, va aprofitar el magnífic llançament de Óscar María Fiesco per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 130 Minuto 50 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Ladislau Gey va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 50 el resultat passava a ser de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 6 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Andi Negoiu haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a F.C.Spinola al minut 6.
  • 207 Minuto 7 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Esteban Pinos va enviar un xut des de 40 metres al minut 7, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): En Fruitós Alabau, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Raúl Gible va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ladislau Gey de F.C.Spinola es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Valente Díaz de Estrada de F.C.Spinola va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

AGlobal

Goles Goles

  • 140 Minuto 8 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de AGlobal el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Ricardo Sanmartín va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 105 Minuto 74 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 74, Ignacio Del Olivo va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Juan Moliner que, sense oposició, la va convertir en gol 3 - 2. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 164 Minuto 81 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Ricardo Sanmartín marqués l'empat. Al minut 81 el marcador mostrava un empat a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Al minut 17 Lantz Aldekobeitia va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de José María Ursueguía, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 262 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44 Arnau Moré va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Lantz Aldekobeitia va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 207 Minuto 75 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Arnau Moré va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 38 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del AGlobal puguin veure en Isaac Roca jugant de nou; ja que al minut 38 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Juan Moliner el va substituir sense tenir temps d'escalfar.
  • 091 Minuto 58 (Lesión leve): En Sergio Cerón ocupà el lloc d'en Barreña Sanz al 58 minuts, dos minuts després que el jugador de AGlobal quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 80 (Evento clima: sol, OK técnico): En José Andrés Cuello va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.