Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético lacoma (1418043) - LISETINES (1437765) » 487280250: T44/J1/X

Liga 487280250 Información oficial sobre el partido 487280250 en Hattrick

09.08.2014 14:20:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 1 / X.2429 (170756)

Atlético lacoma Alineación oficial del equipo 'Atlético lacoma' en el partido 0 - 4 LISETINES Alineación oficial del equipo 'LISETINES' en el partido
0 - 1 Alberto Bollar (44')
0 - 2 Alberto Bollar (59')
0 - 3 Baldomer Iborra (75')
0 - 4 Gustavo Mila (83')
Atlético lacoma Alineación oficial del equipo 'Atlético lacoma' en el partido 0 - 4 LISETINES Alineación oficial del equipo 'LISETINES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Atlético lacoma Alineación oficial del equipo 'Atlético lacoma' en el partido 1 - 3 LISETINES Alineación oficial del equipo 'LISETINES' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,5 % 3,1 % 79,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético lacoma

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Atlético va anar a parar a la dreta de l'atac on en Salvador Mumany, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Isaías Vivancos de Atlético va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Roger Paré de Atlético va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nicolás Panqueva de Atlético la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 51 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Isaías Vivancos de Atlético va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 73 (Tirita): Passats 73 minuts de joc, en Francisco Ferra de la Mola de Atlético va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 094 Minuto 81 (Tirita (médico)): Nicolás Panqueva es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

LISETINES

Goles Goles

  • 172 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Al minut 44 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a LISETINES prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Alberto Bollar.
  • 182 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Alberto Bollar va aprofitar un error defensiu al minut 59, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a LISETINES.
  • 183 Minuto 75 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 75, LISETINES va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Baldomer Iborra.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del LISETINES van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Gustavo Mila va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Es duien 31 minuts de partit jugats quan Àngel Català va estar a punt de posar per davant a LISETINES amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Diego Villalpando va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): En Ricardo Forcia va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Baldomer Iborra, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 44 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Luis Calbetón.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gustavo Mila de LISETINES es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 41 (Lesión): Juanjo Osorio no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Baldomer Iborra.
  • 094 Minuto 44 (Tirita (médico)): Miguel Vasa va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.