Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

asta la prosima (991981) - Halcones Negros Del Sur (312826) » 487275057: T44/J5/X

Liga 487275057 Información oficial sobre el partido 487275057 en Hattrick

06.09.2014 14:20:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 5 / X.2336 (170663)

asta la prosima Alineación oficial del equipo 'asta la prosima' en el partido 5 - 0 Halcones Negros Del Sur Alineación oficial del equipo 'Halcones Negros Del Sur' en el partido
Omar Mendrino (35') 1 - 0
Albert Perelló (42') 2 - 0
Omar Mendrino (48') 3 - 0
Albert Perelló (86') 4 - 0
Lucas Cortina (87') 5 - 0
asta la prosima Alineación oficial del equipo 'asta la prosima' en el partido 5 - 0 Halcones Negros Del Sur Alineación oficial del equipo 'Halcones Negros Del Sur' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
asta la prosima Alineación oficial del equipo 'asta la prosima' en el partido 6 - 0 Halcones Negros Del Sur Alineación oficial del equipo 'Halcones Negros Del Sur' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

asta la prosima

Goles Goles

  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Omar Mendrino, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del prosima se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 35.
  • 132 Minuto 42 (Gol por la izquierda): En Albert Perelló de prosima va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 186 Minuto 48 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de prosima va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Omar Mendrino.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan prosima va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Albert Perelló des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): prosima va augmentar la diferència quan Lucas Cortina no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de prosima, l'equip va recuperar la pilota al minut 8 i va contraatacar. En Ramón Ramos va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43, Omar Mendrino gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Isugh Moutaraji va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rodrigo Grimosachs de prosima es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, Luis Canillas de prosima va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 40 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Iván Negro ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

Halcones Negros Del Sur

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Agapito Villaverde, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 7 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 254 Minuto 47 (Ocasión de penalti): Un defensa local va controlar la pilota amb el pit dins de l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar penal. En Harvey Douglas no va estar encertat i els visitants van perdre una bona oportunitat per acostar-se al marcador.
  • 285 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Halcones van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Liberto Glimes, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Agapito Villaverde.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): Després de 77 minuts jugats, Rafael Narváez Barón es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Jesús Nogales.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 23 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Daniel Pérez Mínguez, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.
  • 302 Minuto 78 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Harvey Douglas no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.