Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

uadis (1454984) - [*MikeløØH Killerr's Star'ss Team*] (1420176) » 487274613: T44/J5/X

Liga 487274613 Información oficial sobre el partido 487274613 en Hattrick

06.09.2014 14:20:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 5 / X.2328 (170655)

uadis Alineación oficial del equipo 'uadis' en el partido 2 - 0 [*MikeløØH Killerr's Star'ss Team*] Alineación oficial del equipo '[*MikeløØH Killerr's Star'ss Team*]' en el partido
Luis Solana Marín (37') 1 - 0
Enrique Vega Bobo (67') 2 - 0
uadis Alineación oficial del equipo 'uadis' en el partido 2 - 0 [*MikeløØH Killerr's Star'ss Team*] Alineación oficial del equipo '[*MikeløØH Killerr's Star'ss Team*]' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
uadis Alineación oficial del equipo 'uadis' en el partido 5 - 1 [*MikeløØH Killerr's Star'ss Team*] Alineación oficial del equipo '[*MikeløØH Killerr's Star'ss Team*]' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

uadis

Goles Goles

  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): Corria el minut 37 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Luis Solana Marín, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): En Phil Stegmüller va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 15 per blocar una centrada d'en Pedro Gastia va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de uadis.
  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): uadis va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 19 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Juanjo Cacho ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Juanjo Cacho una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 64, però una magnífica aturada de Cristóbal Araujo va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 56 (Lesión): Pedro Gastia no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Gonzalo Montano.

[*MikeløØH Killerr's Star'ss Team*]

Goles Goles

  • 109 Minuto 67 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 67 minuts David Cacera es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Enrique Vega Bobo que d'un gran xut va marcar per a uadis el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 5, quan en Ramón Díaz de Lavandero va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36 de partit, Didi Zwirn quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 236 Minuto 47 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Nardo Barragán no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Ramón María Estacasolos estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sergi Gavaldà de [*MikeløØH la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pablo Castrovido.