Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

europeña (1417965) - Los Angelés del Infierno (433995) » 487273897: T44/J8/X

Liga 487273897 Información oficial sobre el partido 487273897 en Hattrick

27.09.2014 14:20:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 8 / X.2315 (170642)

europeña Alineación oficial del equipo 'europeña' en el partido 2 - 3 Los Angelés del Infierno Alineación oficial del equipo 'Los Angelés del Infierno' en el partido
0 - 1 Pablo Garinoáin (7')
Josep David Cirer (11') 1 - 1
1 - 2 Alberto Rubio Escudero (50')
1 - 3 Vergiliu Samoilă (83')
Fernando Madariaga Sáenz (86') 2 - 3
europeña Alineación oficial del equipo 'europeña' en el partido 2 - 3 Los Angelés del Infierno Alineación oficial del equipo 'Los Angelés del Infierno' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
europeña Alineación oficial del equipo 'europeña' en el partido 1 - 4 Los Angelés del Infierno Alineación oficial del equipo 'Los Angelés del Infierno' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,9 % 0,2 % 94,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

europeña

Goles Goles

  • 111 Minuto 11 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 11, Josep David Cirer de europeña empatava el partit: 1 - 1.
  • 119 Minuto 86 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Samuel Ciervo sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Fernando Madariaga Sáenz que, efectivament, va fer pujar el 2 - 3!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de europeña, l'equip va recuperar la pilota al minut 4 i va contraatacar. En Janitz Fruniz va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 211 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Al minut 10, Fernando Madariaga Sáenz quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 25 per blocar una centrada d'en Tarcisio Ricaurte va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de europeña.
  • 216 Minuto 26 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Ottavio Zuritelli va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 26, i va passar la pilota a Fernando Madariaga Sáenz, però aquest no va encertar a marcar.
  • 212 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Ottavio Zuritelli va estar a punt d'empatar per a europeña quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Alejandro Olmos Ribas va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): El jugador de europeña Simeón Pla Cano quasi va assolir l'empat al minut 77 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Fernando Madariaga Sáenz de europeña amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 28 (Lesión leve): europeña va fer una substitució al minut 28. Tarcisio Ricaurte va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Ivan Orts.
  • 092 Minuto 72 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del europeña puguin veure en Luis Fuentes Albar jugant de nou; ja que al minut 72 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Pablo Valle el va substituir sense tenir temps d'escalfar.
  • 090 Minuto 84 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 84 de partit, quan un jugador de europeña, en Janitz Fruniz, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Los Angelés del Infierno

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Passats 7 minuts de partit, Infierno es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Pablo Garinoáin es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 172 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Alberto Rubio Escudero quedar desmarcat i marcar per a Infierno al minut 50. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Vergiliu Samoilă va augmentar l'avantatge de Infierno a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): En Josep Perpiñà va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Jorge Cernesio va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Salvador Peiris, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.