Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Canchita.f.c. (1416984) - atletico san sebastian (312342) » 487270777: T44/J12/X

Liga 487270777 Información oficial sobre el partido 487270777 en Hattrick

25.10.2014 14:20:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 12 / X.2259 (170586)

Canchita.f.c. Alineación oficial del equipo 'Canchita.f.c.' en el partido 2 - 4 atletico san sebastian Alineación oficial del equipo 'atletico san sebastian' en el partido
0 - 1 César Clairac (29')
Agustín Cía (35') 1 - 1
1 - 2 Jorge Antonio Valmayor (63')
1 - 3 César Clairac (64')
1 - 4 Peregrino Canzobre (70')
Agustín Cía (74') 2 - 4
Canchita.f.c. Alineación oficial del equipo 'Canchita.f.c.' en el partido 2 - 4 atletico san sebastian Alineación oficial del equipo 'atletico san sebastian' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Canchita.f.c. Alineación oficial del equipo 'Canchita.f.c.' en el partido 0 - 7 atletico san sebastian Alineación oficial del equipo 'atletico san sebastian' en el partido
Tiene suerte 0.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Canchita.f.c.

Goles Goles

  • 142 Minuto 35 (Gol de contra por la izquierda): Agustín Cía va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Canchita.f.c. i marcant el 1 - 1.
  • 108 Minuto 74 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 2 - 4 s'ha de veure repetit: en Samuel Covarrubias de Canchita.f.c. va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Agustín Cía, que no va perdonar.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): En Carlos Pemán Casanova va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 32 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Rubén Estevez després que el jugador de Canchita.f.c. li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 514 Minuto 38 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de David Rovere, el jugador de Canchita.f.c. va ser expulsat al minut 38.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 81 (Lesión): El jugador de Canchita.f.c. Agustín Cía va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Alejandro Manzanedo va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): Després de 83 minuts jugats, Roberto Corvinos es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Javier Moreno Camara.

atletico san sebastian

Goles Goles

  • 174 Minuto 29 (Gol de penalti): En César Clairac va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 29. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 119 Minuto 63 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En César Clairac sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Jorge Antonio Valmayor que, efectivament, va fer pujar el 1 - 2!
  • 182 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 64 de partit va donar a sebastian l'avantatge per 1 - 3. César Clairac en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 70 (Gol por la derecha): Al minut 70, un xut de Peregrino Canzobre des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 4 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Laurenţiu Gherciu que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Ramón Cereceda va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Miguel Ángel Estébanez Cubero, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Beau Eade, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Beau Eade va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): sebastian va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 37, quan Peregrino Canzobre va quedar-se sol davant el porter Miguel Ángel Estébanez Cubero, però aquest va poder aturar el xut.
  • 284 Minuto 84 (Ocasión de penalti): César Clairac de sebastian va fallar un penal al minut 84, cosa que va animar d'allò més als seguidors locals, que començaven a estar una mica mosquejats.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Laurenţiu Gherciu.