Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SPORTIN Cabanillas (1336362) - lPain (30836) » 487266257: T44/J2/X

Liga 487266257 Información oficial sobre el partido 487266257 en Hattrick

16.08.2014 14:20:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 2 / X.2179 (170506)

SPORTIN Cabanillas Alineación oficial del equipo 'SPORTIN Cabanillas' en el partido 0 - 3 lPain Alineación oficial del equipo 'lPain' en el partido
0 - 1 Ieltxu Zuatzolazigorraga (4')
0 - 2 Félix Merino Íñiguez (25')
0 - 3 Ieltxu Zuatzolazigorraga (50')
SPORTIN Cabanillas Alineación oficial del equipo 'SPORTIN Cabanillas' en el partido 0 - 3 lPain Alineación oficial del equipo 'lPain' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SPORTIN Cabanillas Alineación oficial del equipo 'SPORTIN Cabanillas' en el partido 3 - 1 lPain Alineación oficial del equipo 'lPain' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,2 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SPORTIN Cabanillas

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): En Rubén Marcos Igualada va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 5, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 201 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Rubén Marcos Igualada va disposar d'una bona oportunitat al minut 32, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 202 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al 42, Rubén Marcos Igualada hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Conor Hargrave. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 203 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): En David Auseron no oblidarà el que li va passar durant el minut 66. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 203 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Cabanillas va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan 熊 (Xiong) 东财 (Dongcai) va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Conor Hargrave va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Miqui Candela de Cabanillas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Auseron de Cabanillas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

lPain

Goles Goles

  • 172 Minuto 4 (Gol por la izquierda): lPain va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 4. Ieltxu Zuatzolazigorraga va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 183 Minuto 25 (Gol por la derecha): Al minut 25, un xut de Félix Merino Íñiguez des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 50 (Gol por el centro): Al minut 50, Ieltxu Zuatzolazigorraga va augmentar l'avantatge de lPain a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Enrique Floreaga al minut 15, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 205 Minuto 40 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): lPain va estar a punt de marcar quan Luis de Luaces va fer una passada impressionant a Ramón Berrendero Díaz, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 241 Minuto 54 (Ocasión de contra por el centro): En Ramón Berrendero Díaz va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 59 (Tirita): Al minut 59 de partit, el jugador Marciano Falcón de lPain es va lesionar lleugerament però va poder continuar.