Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

joditu fc (437896) - presidente cagon (49286) » 487261526: T44/J10/X

Liga 487261526 Información oficial sobre el partido 487261526 en Hattrick

11.10.2014 14:20:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 10 / X.2094 (170421)

joditu fc Alineación oficial del equipo 'joditu fc' en el partido 1 - 5 presidente cagon Alineación oficial del equipo 'presidente cagon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
joditu fc Alineación oficial del equipo 'joditu fc' en el partido 1 - 6 presidente cagon Alineación oficial del equipo 'presidente cagon' en el partido
Tiene un resultado normal 0.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

joditu fc

Goles Goles

  • 123 Minuto 30 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 30 gràcies a la jugada de Ricardo Moreno Ruiz, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): joditu va estar a punt de posar-se per davant al minut 8 però Rafael Ferrer va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Kentzi Gaintzerain va estar a punt d'acabar en gol al minut 19, però el porter visitant Rubén Gradilla va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 40 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Ricardo Moreno Ruiz, el jugador de joditu va ser expulsat al minut 40.
  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ricardo Adrover de joditu es va emportar una amonestació al minut 55 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Emerson Mutis, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

presidente cagon

Goles Goles

  • 161 Minuto 34 (Gol por el centro): Als 34 minuts de partit, Iván Salamo de presidente va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 172 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Passats 42 minuts de partit, presidente es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Ignacio Torres es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 119 Minuto 63 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Ignacio Torres va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 3 al minut 63.
  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en José María Vizco, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 183 Minuto 78 (Gol por la derecha): Heliodoro Chandebrito va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 5 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 58 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de José María Vizco. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74 de partit, Odilón Vadillo va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 41 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Paco Tío Sánchez va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en José María Vizco.