Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nenazas FC (794174) - Wicked devils (799556) » 487258471: T44/J2/X

Liga 487258471 Información oficial sobre el partido 487258471 en Hattrick

16.08.2014 14:15:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 2 / X.2040 (167295)

Nenazas FC Alineación oficial del equipo 'Nenazas FC' en el partido 2 - 1 Wicked devils Alineación oficial del equipo 'Wicked devils' en el partido
Silvestre Foncueva (24') 1 - 0
Federico Babiano (38') 2 - 0
2 - 1 Jonathan Sedano (39')
Nenazas FC Alineación oficial del equipo 'Nenazas FC' en el partido 2 - 1 Wicked devils Alineación oficial del equipo 'Wicked devils' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Nenazas FC Alineación oficial del equipo 'Nenazas FC' en el partido 2 - 3 Wicked devils Alineación oficial del equipo 'Wicked devils' en el partido
Tiene un resultado normal 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,5 % 5,7 % 73,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nenazas FC

Goles Goles

  • 137 Minuto 24 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Carlos Carchano va anar a parar al cap de Silvestre Foncueva que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Nenazas el 1 - 0.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Nenazas va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Federico Babiano progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Benxamín Abia del Nenazas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 207 Minuto 33 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Nenazas va ser a punt de marcar al minut 33, quan el seu jugador Pau Sande Guzmán va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Wicked devils

Goles Goles

  • 151 Minuto 39 (Gol por el centro): devils van mostrar una bona compenetració quan al minut 39 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Jonathan Sedano va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 5 (Ocasión de contra por la izquierda): devils van sortir al contraatac al minut 5, però Moisés Desmás va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 236 Minuto 22 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Federico Babiano va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 22 de joc.
  • 262 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): devils va estar a punt d'empatar al 69 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Jonathan Sedano que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Javián Sánchez de devils la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miliano Butragueño de devils va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Arnau Antoni de devils es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 70 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Arnau Antoni va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.