Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

unio futbol clup terasa (439192) - C.F Titius (47716) » 487257434: T44/J9/X

Liga 487257434 Información oficial sobre el partido 487257434 en Hattrick

04.10.2014 14:15:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 9 / X.2021 (167276)

unio futbol clup terasa Alineación oficial del equipo 'unio futbol clup terasa' en el partido 4 - 1 C.F Titius Alineación oficial del equipo 'C.F Titius' en el partido
Conrat Gotor (18') 1 - 0
1 - 1 Antonio Manuel Almogrote (34')
Carlos Tejada Porras (81') 2 - 1
Javier Santos-Guzmán (83') 3 - 1
Antoni Samsó (84') 4 - 1
unio futbol clup terasa Alineación oficial del equipo 'unio futbol clup terasa' en el partido 4 - 1 C.F Titius Alineación oficial del equipo 'C.F Titius' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
unio futbol clup terasa Alineación oficial del equipo 'unio futbol clup terasa' en el partido 7 - 0 C.F Titius Alineación oficial del equipo 'C.F Titius' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

unio futbol clup terasa

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): Conrat Gotor va donar a futbol un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 106 Minuto 81 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Carlos Tejada Porras va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 81, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del futbol, mentre ja celebrava el 2 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): Amb 83 minuts jugats, en Javier Santos-Guzmán va augmentar l'avantatge de futbol a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): Antoni Samsó va incrementar l'avantatge de futbol amb el 4 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 19 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Cosme Senserrich va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 232 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Passaven 26 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Javier Santos-Guzmán va rematar alt.
  • 222 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): futbol va estar a punt de posar-se per davant al minut 80 però Javier Santos-Guzmán va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Emilio Capiáin de futbol es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Xevi Grogués es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Emilio Capiáin de futbol per doble groga al minut 85.

C.F Titius

Goles Goles

  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Antonio Manuel Almogrote, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 41 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Titius va estar a punt de marcar quan Óscar Marcos va fer una passada impressionant a Javier Manuel Mangado Pérez, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.