Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SD Gimnástica Segoviana CF (490632) - C.D. Indigentes Sin Dientes (438092) » 487255597: T44/J10/X

Liga 487255597 Información oficial sobre el partido 487255597 en Hattrick

11.10.2014 14:15:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 10 / X.1988 (167243)

SD Gimnástica Segoviana CF Alineación oficial del equipo 'SD Gimnástica Segoviana CF' en el partido 3 - 1 C.D. Indigentes Sin Dientes Alineación oficial del equipo 'C.D. Indigentes Sin Dientes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SD Gimnástica Segoviana CF Alineación oficial del equipo 'SD Gimnástica Segoviana CF' en el partido 1 - 2 C.D. Indigentes Sin Dientes Alineación oficial del equipo 'C.D. Indigentes Sin Dientes' en el partido
Tiene suerte 1.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,6 % 1,7 % 83,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SD Gimnástica Segoviana CF

Goles Goles

  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Gimnástica contenien la respiració mentre en Quirico Abengoza s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 138 Minuto 81 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de José Ramírez Lastra la va rematar Julen Mora Castillejo amb una magnífica volea que va fer pujar per a Gimnástica el 2 - 1.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): Amb 83 minuts jugats, en Imanol Behorbide va augmentar l'avantatge de Gimnástica a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Gimnástica va estar a punt de posar-se per davant al minut 53 però Enrique Asensio va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Imanol Behorbide de Gimnástica la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 36 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Ethan Votruba després que el jugador de Gimnástica li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Quirico Abengoza de Gimnástica va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

C.D. Indigentes Sin Dientes

Goles Goles

  • 163 Minuto 49 (Gol por la derecha): El jugador visitant Miguel Portugal va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 49 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32 Jesús Segura va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Ignacio Villa Cano va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 271 Minuto 79 (Ocasión por el centro): José Luis Llano va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 79, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ignacio Villa Cano va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Estacio de Indigentes es va emportar una amonestació al minut 10 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 37 (Tirita (médico)): Carlos Estacio va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Indigentes es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 091 Minuto 73 (Lesión leve): En Miguel Portugal de Indigentes va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Josep Maria Llavallol va prendre el seu rol al minut 73.