Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.DARIUS (1600384) - chilanco (1422019) » 487247745: T44/J9/X

Liga 487247745 Información oficial sobre el partido 487247745 en Hattrick

04.10.2014 14:15:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 9 / X.1848 (167103)

F.C.DARIUS Alineación oficial del equipo 'F.C.DARIUS' en el partido 5 - 0 chilanco Alineación oficial del equipo 'chilanco' en el partido
Jon Ander Gerrikeetxebarria (26') 1 - 0
Isaac Vásquez (31') 2 - 0
Eric Siqués (69') 3 - 0
Vicente Signau (74') 4 - 0
Vicente Signau (78') 5 - 0
F.C.DARIUS Alineación oficial del equipo 'F.C.DARIUS' en el partido 5 - 0 chilanco Alineación oficial del equipo 'chilanco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
F.C.DARIUS Alineación oficial del equipo 'F.C.DARIUS' en el partido 3 - 2 chilanco Alineación oficial del equipo 'chilanco' en el partido
Tiene suerte 3.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
62,6 % 13,0 % 24,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.DARIUS

Goles Goles

  • 123 Minuto 26 (Gol por la derecha): Passats 26 minuts, Jon Ander Gerrikeetxebarria, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. F.C.DARIUS es posava per davant!
  • 108 Minuto 31 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 31, en Bonifazio Elordigoitia la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Isaac Vásquez que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 142 Minuto 69 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Eric Siqués de F.C.DARIUS va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Vicente Signau va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): Amb 78 minuts jugats, en Vicente Signau va augmentar l'avantatge de F.C.DARIUS a 5 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 22, Alfredo Ortiz Manuel de F.C.DARIUS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Carlos Disorna.

chilanco

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 13, quan en Berasko Bidagille va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 252 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): chilanco va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 33, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Jaime Colinas.
  • 252 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Al minut 62 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Berasko Bidagille la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de chilanco havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 253 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Wolf Beitz quasi redueix la diferència al marcador al minut 68, però una gran estirada d'en Mauro Chacín va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 253 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): En Mauro Chacín va fer una estirada espectacular al minut 75, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Erasmo Rebollar.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 29 (Lesión): Alejandro Benlliure va sortir coix del terreny de joc, substituït per Erasmo Rebollar. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 091 Minuto 70 (Lesión leve): Jorge Cumplido de chilanco va abandonar el terreny de joc després de 70 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Otsoa Salabarri va entrar en el seu lloc.