Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Heim's Team (800869) - lorca atletico (1588920) » 487231310: T44/J3/X

Liga 487231310 Información oficial sobre el partido 487231310 en Hattrick

23.08.2014 14:15:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 3 / X.1555 (166810)

Heim's Team Alineación oficial del equipo 'Heim's Team' en el partido 5 - 1 lorca atletico Alineación oficial del equipo 'lorca atletico' en el partido
Juan Luis Echalaz (31') 1 - 0
Raúl Pascual Pérez (40') 2 - 0
Juan Naharro (43') 3 - 0
Alfonso Claravalls (44') 4 - 0
Serafí Escaich (76') 5 - 0
5 - 1 Ernest Shatner (89')
Heim's Team Alineación oficial del equipo 'Heim's Team' en el partido 5 - 1 lorca atletico Alineación oficial del equipo 'lorca atletico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Heim's Team Alineación oficial del equipo 'Heim's Team' en el partido 5 - 0 lorca atletico Alineación oficial del equipo 'lorca atletico' en el partido
Tiene un resultado normal 5.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Heim's Team

Goles Goles

  • 124 Minuto 31 (Gol de penalti): Corria el minut 31, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Heims s'avançava en el marcador després que en Juan Luis Echalaz xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Heims a 2 - 0. Raúl Pascual Pérez va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): Juan Naharro va incrementar l'avantatge de Heims amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Heims va augmentar la diferència quan Alfonso Claravalls no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): En Serafí Escaich de Heims va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 36 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Patricio Méndez Mora va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Sergio Molins Segovia. Tot i això, després de la setmana que havia passat, en què havia estat portada a la premsa esportiva, sent protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies; és normal que estigués molt desconcentrat i fallés el gol cantat.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Alejandro Gozalbo una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 61, però una magnífica aturada de Iván Dorriols va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 207 Minuto 85 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Alfonso Claravalls va enviar un xut des de 40 metres al minut 85, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raúl Pascual Pérez de Heims va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 42 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raúl Pascual Pérez va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Heims va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

lorca atletico

Goles Goles

  • 153 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, Ernest Shatner va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per atletico en aconseguir el 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): En Ernest Shatner va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 239 Minuto 35 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Federico Lazzaro va servir per deixar enrere el gegant Serafí Escaich al minut 35, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Óscar Hormaza de atletico es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): Josep Vicenç Forga de atletico va abandonar el terreny de joc després de 39 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Iván Dorriols va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 79 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Fernán Ferrín va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.
  • 303 Minuto 88 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Federico Lazzaro no li va importar gens ni mica.