Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

huelvaFC (774338) - El Celtiña (311062) » 487227736: T44/J5/X

Liga 487227736 Información oficial sobre el partido 487227736 en Hattrick

06.09.2014 14:15:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 5 / X.1491 (166746)

huelvaFC Alineación oficial del equipo 'huelvaFC' en el partido 2 - 0 El Celtiña Alineación oficial del equipo 'El Celtiña' en el partido
Juan Villa (63') 1 - 0
Baldomero Abelanda (89') 2 - 0
huelvaFC Alineación oficial del equipo 'huelvaFC' en el partido 2 - 0 El Celtiña Alineación oficial del equipo 'El Celtiña' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
huelvaFC Alineación oficial del equipo 'huelvaFC' en el partido 5 - 0 El Celtiña Alineación oficial del equipo 'El Celtiña' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

huelvaFC

Goles Goles

  • 118 Minuto 63 (Gol evento especial córner peinado): Baldomero Abelanda va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de huelvaFC, Juan Villa, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Baldomero Abelanda va incrementar l'avantatge de huelvaFC amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 5 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de huelvaFC van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Xavián Gallinas va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 207 Minuto 6 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): huelvaFC va ser a punt de marcar al minut 6, quan el seu jugador Amadeo Cerqueira va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 224 Minuto 23 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 23, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Olmo Garrido Martínez sempre els tira per la dreta i en Sergio Chocho, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de huelvaFC a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Joan Alemañ va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, 毛 (Mao) 城强 (Chengqiang) gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Sergio Chocho va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88, 毛 (Mao) 城强 (Chengqiang) de huelvaFC va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

El Celtiña

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 2 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Joan Alemañ va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 2 de joc.
  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Óscar Longoria va marcar al minut 32 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 29 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Abraham Trilla va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.