Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.D. Parla (440936) - LOS MEJORES DE TERUEL_CONXI_JOSE (1335726) » 487220875: T44/J11/X

Liga 487220875 Información oficial sobre el partido 487220875 en Hattrick

18.10.2014 14:15:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 11 / X.1368 (166623)

A.D. Parla Alineación oficial del equipo 'A.D. Parla' en el partido 1 - 4 LOS MEJORES DE TERUEL_CONXI_JOSE Alineación oficial del equipo 'LOS MEJORES DE TERUEL_CONXI_JOSE' en el partido
Fortunato Moniz (5') 1 - 0
1 - 1 Jaime Alberto Jaramillo (31')
1 - 2 Pablo Sáez (42')
1 - 3 Fernando Iglesias Fraile (43')
1 - 4 José Valcárcel (61')
A.D. Parla Alineación oficial del equipo 'A.D. Parla' en el partido 1 - 4 LOS MEJORES DE TERUEL_CONXI_JOSE Alineación oficial del equipo 'LOS MEJORES DE TERUEL_CONXI_JOSE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
A.D. Parla Alineación oficial del equipo 'A.D. Parla' en el partido 6 - 2 LOS MEJORES DE TERUEL_CONXI_JOSE Alineación oficial del equipo 'LOS MEJORES DE TERUEL_CONXI_JOSE' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 6.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,6 % 0,6 % 9,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.D. Parla

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Parla va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 5 Fortunato Moniz va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Juan García de Piedra va disposar d'una bona oportunitat al minut 43, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 201 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Juan García de Piedra no s'ho podia creure.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Parla va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a José Eduardo Haro Esteban, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Youssouf Sabir de Parla va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 28 (Lesión leve): Després de 28 minuts jugats, Fortunato Moniz es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Isidro Cerrageria.

LOS MEJORES DE TERUEL_CONXI_JOSE

Goles Goles

  • 161 Minuto 31 (Gol por el centro): TERUEL_CONXI_JOSE van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 31, quan Jaime Alberto Jaramillo va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 170 Minuto 42 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Pablo Sáez al minut 42 va permetre a TERUEL_CONXI_JOSE prendre avantatge per 1 - 2.
  • 182 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Fernando Iglesias Fraile, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 185 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Parla. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en José Valcárcel la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del TERUEL_CONXI_JOSE es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 4 arribava al minut 61.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Juan José Maravillas ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 218 Minuto 44 (Ocasión evento especial córner peinado): Sergio Varas hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Jon Landerra havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Sergio Varas al minut 77, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jaime Alberto Jaramillo. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fernando Iglesias Fraile de TERUEL_CONXI_JOSE va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Valcárcel de TERUEL_CONXI_JOSE es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 3 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Joaquín Gómez.
  • 302 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Juan José Maravillas estava fent un bon partit.