Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

the serial killers (1370394) - marl y sus fabulosos amigos (1418817) » 487220338: T44/J2/X

Liga 487220338 Información oficial sobre el partido 487220338 en Hattrick

16.08.2014 14:15:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 2 / X.1359 (166614)

the serial killers Alineación oficial del equipo 'the serial killers' en el partido 4 - 1 marl y sus fabulosos amigos Alineación oficial del equipo 'marl y sus fabulosos amigos' en el partido
Diego Colmenero (11') 1 - 0
1 - 1 Guillermo Ocejo (38')
Jesús Salvador Romaguera (39') 2 - 1
Juan Antón de Herrera (74') 3 - 1
Juan Antón de Herrera (75') 4 - 1
the serial killers Alineación oficial del equipo 'the serial killers' en el partido 4 - 1 marl y sus fabulosos amigos Alineación oficial del equipo 'marl y sus fabulosos amigos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
the serial killers Alineación oficial del equipo 'the serial killers' en el partido 8 - 1 marl y sus fabulosos amigos Alineación oficial del equipo 'marl y sus fabulosos amigos' en el partido
Es un cenizo 7.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

the serial killers

Goles Goles

  • 122 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Killers contenien la respiració mentre en Diego Colmenero s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Jesús Salvador Romaguera, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Killers se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 39.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): En Juan Antón de Herrera va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Juan Antón de Herrera va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Víctor Val va estar a punt d'acabar en gol al minut 10, però el porter visitant Diego Fogaza va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Al minut 76 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Wally Clark de Killers va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 230 Minuto 80 (Ocasión de falta): Ignacio Vázquez Herrero va sorprendre Diego Fogaza amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jaber Boujemaa de Killers es va emportar una amonestació al minut 49 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 25 (Lesión leve): Després de 25 minuts jugats, Gonzalo Sierra Urquijo es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Antonio Moscoso.
  • 095 Minuto 78 (Lesión): Diego Colmenero no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Óscar Penadés.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 4 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Víctor Val ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

marl y sus fabulosos amigos

Goles Goles

  • 160 Minuto 38 (Gol de falta): Guillermo Ocejo va empatar per a fabulosos, posant el marcador a 1 - 1, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 14 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Jesús Salvador Romaguera no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Fedro Calveliño do Monte estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, Manuel Santiago de fabulosos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 50 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 50 de partit, quan un jugador de fabulosos, en Guillermo Blanco, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Eduardo Velasco Ruiz va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.