Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ernan cortes (1364929) - Nothingam Prissa (312463) » 487211307: T44/J13/X

Liga 487211307 Información oficial sobre el partido 487211307 en Hattrick

01.11.2014 14:15:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 13 / X.1197 (166452)

ernan cortes Alineación oficial del equipo 'ernan cortes' en el partido 1 - 4 Nothingam Prissa Alineación oficial del equipo 'Nothingam Prissa' en el partido
Luis Leon Urquijo (31') 1 - 0
1 - 1 Perfeito Touceda (40')
1 - 2 Raúl Merino (64')
1 - 3 邵 (Shao) 子 (Zi) (75')
1 - 4 邵 (Shao) 子 (Zi) (85')
ernan cortes Alineación oficial del equipo 'ernan cortes' en el partido 1 - 4 Nothingam Prissa Alineación oficial del equipo 'Nothingam Prissa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
ernan cortes Alineación oficial del equipo 'ernan cortes' en el partido 1 - 5 Nothingam Prissa Alineación oficial del equipo 'Nothingam Prissa' en el partido
Tiene un resultado normal 0.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,6 % 0,1 % 96,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ernan cortes

Goles Goles

  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 31 minuts, el tirador de faltes del cortes va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Luis Leon Urquijo, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Albert Patxot va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de cortes se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 78 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Aitor Pagaldai no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

Nothingam Prissa

Goles Goles

  • 161 Minuto 40 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 40 minuts Perfeito Touceda va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Nothingam van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Raúl Merino va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 75 (Gol por la derecha): Al 75 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Nothingam augmentar el seu avantatge en el marcador, després que 邵 (Shao) 子 (Zi) es rifés el porter i marqués el 1 - 3.
  • 184 Minuto 85 (Gol de penalti): Nothingam va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 4, quan 邵 (Shao) 子 (Zi) va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Perfeito Touceda, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 12 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 236 Minuto 18 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Luis Leon Urquijo es va comportar com un juvenil al minut 18 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Enol Vázquez Herrero va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Javier Vázquez de Nothingam va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Perfeito Touceda es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 42 (Tirita): Al minut 42, Javier Vázquez de Nothingam es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): En Enol Vázquez Herrero de Nothingam va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Rodolf Bernat va prendre el seu rol al minut 83.
  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): En Xavi Servera ocupà el lloc d'en 邵 (Shao) 子 (Zi) al 87 minuts, dos minuts després que el jugador de Nothingam quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 20 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En 邵 (Shao) 子 (Zi) va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.