Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

chiringuito´s balonpie (799813) - GANDIA C.F (798974) » 487197418: T44/J12/X

Liga 487197418 Información oficial sobre el partido 487197418 en Hattrick

25.10.2014 14:10:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 12 / X.949 (97032)

chiringuito´s balonpie Alineación oficial del equipo 'chiringuito´s balonpie' en el partido 0 - 1 GANDIA C.F Alineación oficial del equipo 'GANDIA C.F' en el partido
0 - 1 Enzo Eizaguirre (9')
chiringuito´s balonpie Alineación oficial del equipo 'chiringuito´s balonpie' en el partido 0 - 1 GANDIA C.F Alineación oficial del equipo 'GANDIA C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
chiringuito´s balonpie Alineación oficial del equipo 'chiringuito´s balonpie' en el partido 0 - 2 GANDIA C.F Alineación oficial del equipo 'GANDIA C.F' en el partido
Tiene un resultado normal 0.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,5 % 0,5 % 90,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

chiringuito´s balonpie

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 14 (Ocasión de contra por la izquierda): El chiringuito´s va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 14, però en Mokhtar Hassani va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

GANDIA C.F

Goles Goles

  • 185 Minuto 9 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del GANDIA van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Enzo Eizaguirre va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Després de 13 minuts, Enzo Eizaguirre va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Samuel Neira va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 280 Minuto 49 (Ocasión de falta): Samuel Neira va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Alexander Xoraxuria que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 282 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Diego Marsella, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 55 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. GANDIA va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73 Samuel Neira va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de José María Recio Sotolongo, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 19 (Evento clima: sol, OK técnico): Martín Nieto semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.